L’Europa continua en caiguda lliure a la Segona RFEF. El conjunt escapulat encadena quatre derrotes consecutives després de perdre amb l’Ebre per 3 a 0. L’equip de David Vilajoana només ha guanyat un dels últims vuit partits disputats.

Gol matiner de l’Ebre

Ben aviat se li han complicat les coses a l’Europa. L’Ebre només ha necessitat sis minuts per fer el primer gol del partit. Jorge Adan, “Guti”, ha fet l’1 a 0 després de rematar de cap un córner del conjunt aragonès. Galleda d’aigua freda que el conjunt de Vilajoana ha intentat escalfar ràpidament. Quatre minuts després del gol, Albert Matí ha estat a punt d’empatar amb un xut que ha sortit ben a prop de la creueta de la porteria d’Edu Loscos. A la primera part, l’Europa ha dominat en molts moments, però sense ocasions clares de gol. En canvi l’Ebre, s’ha acostat amb més perill a la porteria de Sergio. Al minut 39, Miguel Díaz ha estat a punt de fer el segon, en una bona centrada de Nahuel. Finalment, al descans, el resultat ha estat d’un ajustat 1 a 0.

L’Europa, sentenciat a la segona part

A la represa, el conjunt de Vilajoana ha buscat el gol de l’empat, però el conjunt aragonès s’ha defensat de manera molt ordenada. Diego Vargas, al minut 57, ha estat a punt d’aconseguir-ho amb un xut des de la frontal que ha aturat Loscos, en dos temps.

Vilajoana ha mogut la banqueta i ha fet debutar Dani Reina. No ha funcionat els canvis ja que Àlex Altube, al minut 67, ha fet el 2 a 0 amb una subtil vaselina que ha superat Sergio. Els aficionats que han anat fins al camp de La Almozara encara han vist un gol més dels seus. Al minut 84, Iván Elena, que ha debutat amb l’Ebre, ha fet el 3 a 0 amb un bon xut des de la frontal que després de tocar al pal ha entrat dins la porteria gracienca.