El CN Sant Andreu i el CN Atlètic-Barceloneta han disputat un derbi molt igualat. El conjunt d’Elvis Fatovic s’ha endut la victòria per 9 a 15 en un partit que s’ha decidit després del descans.

Igualtat inicial

El CN Sant Andreu afrontava el partit amb el repte de sumar la desena victòria a la Lliga i ha plantat cara a un equip, l’Atlètic-Barceloneta, que arribava al partit després de la derrota a la Champions davant el Novi Belgrad.

El primer quart ha estat el més igualat de tots. Les intervencions dels porters, Diego Tebar i Dani López Pinedo, han fet que els primers vuit minuts hagin acabat amb un igualat empat a tres. Molt similar ha estat el segon període. Parcial d’1 a 2 i l’equip visitant ha marxat al descans amb un 4 a 5 a favor.

A la represa, els de la piscina de Sant Sebastià han posat una marxa més i han aconseguit obrir un forat de quatre gols després d’un parcial de tres gols a sis. En l’últim període les distàncies encara s’han eixamplat una mica més fins al 9 a 15 definitiu.

Els màxims golejadors del partit han estat Niko Paul i Yago Bofill pels andreuencs i Felipe Perrone i Alberto Munárriz pels mariners. Tots quatre han fet tres gols cadascun.