El CN Barcelona ha acabat segon a la segona volta de la Lliga de waterpolo. Els de Víctor González han superat el CN Sant Andreu per 13 a 7 i tindrà el factor piscina a favor en el play-off per al títol que l’ha d’enfrontar al CN Terrassa en una eliminatòria molt igualada. Precisament, la derrota dels egarencs davant el CN Atlètic-Barcelona (10-4) ha propiciat aquest segon lloc dels cenebistes.

Un CN Barcelona superior

El CN Barcelona sabia el que s’hi jugava i que una victòria l’apropava a aquest segon lloc, possiblement simbòlic, però important també per a la moral. Davant el Sant Andreu, el primer quart ha estat igualat (2-1), però en el segon s’han ampliat diferències (5-3) dels cenebistes al descans, 7 a 4. Un nou parcial favorable als locals (3-1) ha permès sentenciar l’enfrontamenet en el tercer quart per acabar imposant-se per 13 a 7.