fc barcelona gran canaria eurollig
@FCBarcelona

El Barça ha perdut a la pista del Gran Canària el segon partit de l’Eurolliga en un partit que s’ha decidit en els instants finals en què el Barça ha desaprofitat un avantatge per sumar la primera victòria de la competició.

En el primer quart, el Barça Lassa ha sortit molt bé i gràcies a un Kevin Pangos molt encertat els blaugrana han dominat el marcador amb un parcial de 18 a 26. A la represa, però, el Gran Canària ha retallat tota la distància que els de Pesic havien aconseguit, per acabar anant al descans amb empat a 44 punts. Els locals, però, no han pogut superar un Barça liderat per Kyle Kuric (24 punts), que, malgrat no marxar en el marcador, ha aconseguit distàncies còmodes al voltant del quatre o cinc punts. El Barça ha mantingut a ratlla els canaris, però en l’últim minut el Gran Canària ha capgirat el marcador. Un final d’infart que ha acabat amb dos tirs lliures de Hannah que posaven el Gran Canària amb un 87 a 86 només 3,6 segons abans del final. Una última possessió massa curta per als blaugrana que no han anotat i han acabat perdent el partit. És la segona derrota en els dos partit d’Eurolliga després de caure en la primera jornada contra el CSKA de Moscou.