Muntanyesa gol xilena Roland Garros
@Montanyesa1927

El Muntanyesa només ha necessitat una jornada per demostrar que volen tornar a la Tercera Divisió. I ho han fet a casa, amb un golejada i amb gols espectaculars com el que ha marcat Roland Garrós al quart d’hora de partit.

Gol de xilena, golejada i lideratge de Primera

Després de consumar el descens a Primera Catalana, el Muntanyesa ha posat fil a l’agulla per tornar al més aviat possible a la Tercera RFEF. De moment, ho ha fet amb una victòria contundent davant la Jonquera per 4 a 0. Un partit en què els de Ramon Maria Calderé han fet tres gols en 22 minuts, un dels quals, el segon, serà del que es recordarà durant temps a Nou Barris.

Al minut 15, Roland Garrós ha aprofita un mal refús de la defensa gironina per fer el segon gol del partit amb una xilena que ha superat el porter Gerard Asparó.

Abans del gol de Garrós, Andy Gorfinkel ja havia vist porteria amb l’1 a 0, al minut 2 de partit. Els altres dos gols de la “Monta” han tingut el mateix autor, Jordi Aumatell.