Getafe Espanyol Primera Divisió 2019-20
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha sumat un punt contra el Getafe, tot i jugar amb deu jugadors des del minut 16 per l’expulsió de Bernardo. Els d’Abelardo han aconseguit empatar a zero, però per joc i ocasions haurien pogut sortir victoriosos del Coliseum Alfonso Pérez. Per moments ha semblat que l’equip que jugava amb inferioritat era el que dirigeix José Bordalás.

Expulsió de Bernardo al minut 16

Abelardo Fernández ha fet pocs canvis a l’onze titular. Només tres jugadors respecte a l’equip que va superar per 2 a 0 l’Alabès dissabte. El porter Diego López en el lloc d’Oier, “Pipa” al lateral dret en comptes de Javi López i Sergi Darder al mig del camp substituint Melendo. L’Espanyol ha sortit seriós en defensa i amb alguna ocasió clara de gol, com una rematada de cap de David López que Soria ha desviat a córner. Tot ha canviat en el minut 15 de partit amb l’expulsió de Bernardo, discutible, per una suposada agressió sobre Damián a l’àrea dels madrilenys. David López ha endarrerit la posició i s’ha col·locat com a central.

Un Getafe inoperant

El “partit nou” ha baixat de ritme i tot i la superioritat numèrica, poca cosa s’ha vist al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. Només una rematada de Calleri en el minut 35, que ha aturat David Soria, i un xut d’esperó de Mata fluix que ha aturat sense problemes Diego López, que gairebé no ha tingut feina durant els primers 45 minuts. Al descans, empat a zero, i la sensació que l’expulsió podia passar factura als blanc-i-blaus.

Getafe Espanyol Primera Divisió 2019-2020

L’ocasió d’Embarba

Tot just començar la segona meitat, Embarba ha fet una jugada magistral que hauria pogut desfer l’empat. Se n’ha anat de tots els rivals que li han sortit al pas, però David Soria ha tornat a ser protagonista desviant la rematada. Poc ha ofert el Getafe també en la segona meitat perquè els blanc-i-blaus han aguantat molt bé físicament i no s’ha vist superioritat del conjunt que dirigeix José Bordalás. Fins el minut 78 Abelardo no ha fet canvis per dosificar els seus jugadors. Víctor Sánchez i Ferreira han substituït Darder i Calleri. Pedrosa i Melendo també han tingut minuts en un final de partit en què el Getafe ha apujat el ritme, amb una doble ocasió molt destacada ja en el temps afegit amb un Diego López salvador.