Sant Andreu modifica preus
@uesantandreu

24 hores després de posar en marxa la campanya de socis per a la temporada vinent, la Unió Esportiva Sant Andreu ha anunciat una modificació en els preus dels abonaments. Els comentaris fets per una part dels seguidors quadribarrats han fet que la directiva de Manuel Camino hagi canviat el preu dels abonaments.

En cas d’ascens, s’abonarà la diferència

En la primera proposta de tarifes per a la temporada vinent, l’entitat quadribarrada incentivava el fet de pagar l’abonament de la pròxima campanya abans de la disputa del play-off. Els socis que renovessin el carnet abans de saber si l’equip pujava o no a Segona B, pagarien la mateixa quantitat. En canvi, qui ho fes més tard hauria de pagar un preu superior. Aquesta proposta, però, ha quedat anul·lada. Hi haurà preus diferents si l’equip juga a Tercera o a Segona B, però en cas d’ascens s’haurà d’abonar la diferència.

Una altra de les novetats és la rebaixa substancial en tots els abonaments per a la pròxima temporada. Si en la proposta inicial veure el Sant Andreu l’any vinent des de la tribuna del Narcís Sala costava 195 euros, amb la modificació baixa fins als 175. I en el cas del Gol Nord, la rebaixa ha estat d’un 14 %.

Els abonats en situació d’ERTO tindran ajuts

Un altre dels canvis que ha fet la directiva del Sant Andreu ha estat l’eliminació de l’abonament del Gol Nord Animació, que costava 30 euros i que estava limitat a 100 socis afiliats al grup Desperdicis. Precisament, aquest col·lectiu va demanar una anàlisi de la situació que viuen les famílies afectades per un ERTO. En aquest cas, el club ha anunciat que permetrà “que els socis que travessin una situació d’ERTO i ho acreditin degudament a les oficines del club quan reobrin puguin fraccionar el pagament de la quota. El club té sensibilitat per la situació d’alguns dels seus socis i per això ha fet aquest esforç, però també demana comprensió per la situació delicada de l’entitat”.

Els preus per a la temporada 2020-2021

  • Tribuna: 135 euros (175 euros, en cas d’ascens)
  • General: 85 euros (115 euros, en cas d’ascens)
  • Gol Nord: 60 euros (75 euros, en cas d’ascens)
  • Carnet familiar (dos adults): 120 euros (150, en cas d’ascens)
  • Menors: paguen la seva edat en euros