L’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts a les 22 h contra el Leganés al Camp Nou.

Quique Setién vol arribar amb frescor

L’entrenador del Barça ha comentat que vol que els jugadors arribin amb frescor en cada partit, “la idea és fer canvis i en farem a mesura que tinguem partits. Vull arribar amb la frescor necessària per a la part final. El plantejament serà aquest per evitar lesions i arribar amb frescor als partits”.

Excepte algun jugador, cap n’és titular

En la roda de premsa Setién ha estat preguntat per alguns jugadors en concret pel seu paper en el partit contra el Mallorca com, per exemple. Griezmann, Arturo Vidal o Braithwaite. En el cas del francès ha dit que el considera indiscutible i que tindrà el seu protagonisme, que compten amb ell, però que té més jugadors i que s’hauran de repartir els minuts. D’Arturo Vidal ha comentat que és un jugador molt interessant, que ajuda l’equip i que està satisfet amb els seu rendiment. Del davanter, Braithwaite, no ha assegurat la seva titularitat. Ha dit que excepte algun jugador, cap n’és titular o suplent. Això sí, alguns tenen jerarquia perquè s’ho han guanyat des de fa anys.

El Leganés necessitat de punts

Sobre el rival de dimarts al Camp Nou ha dit que cada cop té menys opcions per la salvació i necessita cada cop més punts, però nosaltres també necessitem el punts per guanyar la Lliga. No valoraré menys aquest equip per com estan. Ens plantejarà certes dificultats.

Convocatòria de Quique Setién contra el Leganés