L’Espanyol B continua en la bona ratxa i ha sumat un empat al camp del filial del Llevant. Els valencians s’han avançat just abans del descans amb un gol de Pepelu (1-0, m 44), però els homes entrenats per David Gallego han empatat a l’inici de la segona part gràcies a Manchón (1-1, m 48). Tot i l’empat, el filial del Llevant ha insistit i Juan Delgado (2-1, m 62) ha tornat a avançar els valencians. Semblava que el partit acabaria amb victòria local, però la capacitat d’esforç dels blanc-i-blaus ha donat fruits i Víctor (2-2, m 78) ha tornat a empatar el partit.

Amb aquest empat l’Espanyol continua amb la ratxa de cinc partits sense perdre, tot i que acumula molts empats i només una victòria, al camp del Teruel.

Fitxa del partit

Atlético Levante: Olmedo, Genís (Molina, 85’), Javi Soler, Moreno, Manzanara, Pepelu, Quintana, Edu (Blesa, 70’), Joan, Eneko i Juan Delgado (Via, 83’).

RCD Espanyol B: Edu Frias, Víctor, Nil, Iago, Lluís, Manchón, Doncel, Damià (Salto, 89′), Campuzano, Max (Ferran, 61’) i Moha (Bermejo, 76’).

Gols: 1-0, Pepelu (p.) (43’); 1-1, Manchón (48’); 2-1, Juan Delgado (62’); 2-2, Víctor (78’)