L’Atlètic-Barceloneta i els seus jugadors continuen acumulant premis aquesta temporada. En aquest cas, el guardonat ha estat Bernat Sanahuja. L’egarenc ha estat escollit com a millor jugador de la primera volta de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo amb unes xifres espectaculars.

Bernat Sanahuja, l’MVP de la primera volta

El jugador de l’Atlètic-Barceloneta va fitxar aquest estiu pel club mariner provinent del CN Sabadell. Internacional amb la selecció espanyola, l’egarenc ha demostrat des d’un bon inici la seva capacitat golejadora i la seva vàlua dins de la piscina.

Les xifres aconseguides, després de disputar-se les primeres 11 jornades de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo ho demostren. Sanahuja ha aconseguit 63 punts de valoració en la primera volta del campionat, ha fet 36 dels 208 gols que ha marcat l’equip d’Elvis Fatovic fins l’equador de la lliga, el que representa el 17% dels gols del conjunt mariner amb una mitjana de 4,6 llançaments per partit i 22 minuts per enfrontament.

Paula Camus, millor jugadora

La jugadora del CN Terrassa, Paula Camus ha estat escollida com a millor jugadora de la primera volta de la Divisió d’Honor femenina. La madrilenya ha fet un primer tram de temporada amb unes xifres espectaculars: 31 gols, 4,4 llançaments per partit i 25 minuts jugats, de mitjana.

Pel que fa a les porteries, els premis han estat per a dos jugadors d’equips barcelonins. Óscar Matarredona del CE Mediterrani i Blanca Colominas, del CN Atlètic-Barceloneta han estat guardonats com a millors porters de la primera volta de les divisions d’honor de waterpolo.