Sorpresa a la piscina de la Nova Escullera. El CN Terrassa s’ha imposat al CN Barcelona, actual campió de la competició, per 7 a 10 a la segona jornada de la Lliga de waterpolo adaptat. La competició, que enguany ha modificat algunes de les normes, la disputa també el CN Sabadell.

El waterpolo ability més igualat que mai

La temporada passada es va disputar la primera edició de la Lliga DANFOSS de waterpolo adaptat. Va ser una competició en la qual, el Natació Barcelona va ser molt superior als seus rivals. Enguany, però, les coses són diferents. El Club Natació Sabadell i el CN Terrassa, els altres dos equips que la disputen, han fet aquesta temporada un pas endavant. A la primera jornada, els mariners, actuals campions de la competició, es van imposar al Sabadell per un ajustat 12 a 13. I a la segona jornada, el CN Terrassa ha estat capaç d’assaltar la Nova Escullera i endur-se la victòria per 7 a 10.

En aquesta segona edició, els responsables de la competició han decidit introduir alguns canvis en la normativa i aconseguir que el waterpolo adaptat sigui el més semblant al tradicional. Per aquesta raó, enguany els partits els disputaran set jugadors/es a la vegada i les convocatòries seran de 13 jugadors.