FC Barcelona
@FCBarcelona

El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Champions després de superar el Manchester United al Camp Nou a la tornada dels quarts de final de la competició. Els blaugana han superat l’equip anglès amb dos gols de Messi i un de Coutinho.

Leo Messi al rescat

El Barça no ha començat bé i el Manchester United ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Els blaugrana han reaccionat gràcies a la màgia de Leo Messi, que ha obert la llauna en el minut 16 amb una jugada individual que ha culminat amb un xut des de fora l’àrea impossible per a De Gea. L’argentí ha trencat la mala ratxa golejadora als quarts de final.  A partir d’aquí, el domini dels homes entrenats per Ernesto Valverde ha estat total i quatre minuts després, Messi ha fet el segon gràcies a un error del porter De Gea, que s’ha empassat un xut tímid de l’argentí.

Coutinho es reivindica

A la segona part, el Barça ha continuat dominant a plaer fins que Coutinho en el minut 61 ha fet el 3 a 0 definitiu. El brasiler ha fet un gran partit i s’ha reivindicat amb un golàs des de fora l’àrea. A les acaballes, fins i tot el porter Ter Stegen ha pogut ser protagonista amb una bona aturada.