El Barça Lassa ha guanyat al Voltregà per 5 a 2, en el partit corresponent a la tercera jornada de l’OK Lliga. Abans del partit els jugadors d’Edu Castro han ofert a l’afició la Copa Continental que van aconseguir contra el Porto el cap de setmana passat. Un matx que ha enfrontat els bessons Nil Roca del Barça i Blai Roca porter del Voltregà.

El Voltregà li capgira el marcador al Barça Lassa

El partit ha començat amb molta igualtat per part dels dos conjunts. Tots dos han gaudit de diverses ocasions, el Voltrega ha estat intens en defensa i el Barça Lassa exercint pressió a la sortida dels de Sant Hipòlit. Els blaugrana han inaugurat el marcador quan quedaven 6 minuts per la mitja part. Joao Rodrigues ha fet una passada a Pablo Álvarez que ha superat a Blai Roca. Però, el Voltregà ha aconseguit l’empat un minut i mig després, quan Adrià Ballart ha marcat pels osonencs i a dos minuts pel descans Pol Gallifa ha superat a Sergi Fernández en un llançament de penal. Amb el 1 a 2, favorable als de Sant Hipòlit s’ha arribat al descans.

Els d’Edu Castro acaben guanyant el partit

El Barça ha sortit molt fort a la segona part, i els de Cesc Linares no han encaixat cap gol en aquest inici gràcies al porter, Blai Roca. Però finalment el Barça ha empatat i precisament Nil Roca és qui ha superat al su germà bessó Blai Roca, per fer el segon gol blaugrana. El tercer de Barça ha trigat en arribar, quan quedaven menys de sis minuts per acabar el matx, Pablo Álvarez ha recollit un rebot dins l’àrea i ha superat Blai Roca. Els d’Edu Castro han sentenciat l’enfrontament en menys d’un minut, quan en quedaven 4, primer amb un altre gol de Nil Roca i tot seguit ha estat Pablo Álvarez que també ha fet el seu tercer gol de la nit. Amb el partit d’avui el Barça Lassa ha jugat dos partits de l’OK Lliga i tots dos han acabat amb victòria blaugrana.

Barça Lassa Voltregà
@FCBhoquei

Dimarts jugaran el partit contra el Caldes

Els d’Edu Castro jugaran dimarts a les 21 h, el partit pendent de la segona jornada contra el Caldes, que van haver d’ajornar per la Copa Continental.