Rubi ha analitzat la visita del Vila-real en la que serà la tornada Gerard Moreno a l’RCD Stadium. Un tema al qual el tècnic blanc-i-blau creu que s’hi ha de treure importància. En la mateixa línia, el de Vilassar de Mar no ha volgut comparar Gerard Moreno i Borja Iglesias, remarcant que tots dos són grans jugadors, però que aquesta és, tot just, la primera temporada del Panda a Primera Divisió.

El míster creu serà un partit atractiu, ja que l’Espanyol ha guanyat els tres partits jugats com a local, mentre que els groguets són uns grans visitants amb dues victòries i un empat lluny de l’Estadi de la Ceràmica. Una de les millors armes dels de Javi Calleja són els contraatacs, que Rubi ha definit com “mortals”.

Els periquitos, doncs, poden assolir el 4 de 4, unes xifres que el míster no creu que siguin massa, sinó més aviat el que han de ser. Principalment perquè el que volen són els punts ja que “amb 14 a la jornada vuit tindríem un bon coixinet sobre altres equips”. De fet, si guanyen, seria una “bona oportunitat per col·locar-nos entre els cinc primers”.

El partit contra el Vila-real està marcat pel retorn de David López a una convocatòria quatre partits després. El defensa s’ha recuperat de les seves molèsties al quàdriceps i Rubi ha reconegut que “David és un jugador que no discutirem, però tant Duarte com Naldo han fet grans partits en la seva absència.”

Unes paraules sobre el càncer de mama

Un cop s’ha acabat la roda de premsa i abans de marxar, Rubi ha volgut dir unes paraules sobre el càncer de mama aprofitant que aquest octubre és el dia internacional de la malaltia.