fcb lassa kb united
@FCBFutbolsala

El Barça de futbol sala ha guanyat el primer partit de la Main Round de la UEFA Futsal Champions League per 4 a 2 al KB United francès.

La primera part ha començat molt bé per als blaugrana, que s’han avançat amb dos gols de Ferrao en els minuts 2 i 4 de partit. El domini del Barça ha estat total tot i que els francesos han gaudit d’oportunitats per escurçar diferències. De fet, abans del descans, un gol d’Aigoun ha sorprès els homes d’Andreu Plaza i el partit ha anat a la mitja part amb un 2 a 1.

En la segona part, els blaugrana han agafat el control del partit i han gaudit d’ocasions per ampliar l’avantatge contra el KB United, com un xut de falta al pal d’Esquerdinha. Però en el minut 33 ha arribat la sorpresa. Els francesos ham empatat amb un xut de córner en què el rebot s’ha colat a la porteria de Dídac. Amb l’empat a dos, els blaugrana s’han tret la son de les orelles i només uns minuts després Esquerdinha ha tornat a avançar el Barça (3-2). Quan faltaven tres minuts per al final, Ferrao ha signat el hat-trick de la tranquil·litat per fer el 4 a 2 definitiu.

El proper partit el jugaran contra el Benfica, “a priori” el rival més complicat del grup. El Barça disputa a Bèlgica la Maind Round de futbol sala, en què s’ha d’enfrontar a tres equips per classificar-se per a la ronda següent de la Lliga de Campions.