El Barça d’handbol continua líder de la Lliga ASOBAL després de guanyar per 40 a 26 el Cangas Frigoríficos Morrazo.

La segona unitat del Barça no ha funcionat

Els homes entrenats per Xavi Pascual han començat molt forts amb un parcial de 7 a 0, fins al minut 10 no han fet el primer gol els jugadors del Cangas. Els de Pontevedra han jugat amb set jugadors de pista per intentar fer més gols als blaugrana, mentre que Pascual ha fet entrar la segona unitat, que no ha funcionat com esperava l’entrenador blaugrana. Pascual estava força enfadat en el descans els ho ha deixat ben clar. Aquesta manca d’atenció dels jugadors del Barça ha provocat que el Cangas hagi reaccionat i retallat la diferència amb els 19 a 16 del descans.

En la segona part, el Barça Lassa ha posat la directa i ha enfonsat el rival a còpia de gols per acabar guanyant el partit per 14 gols de diferència, 40 a 26.

Dissabte juguen partit de Champions

Ara el Barça ja prepara el proper partit, en aquest cas de Champions. El Montpeller, el campió europeu actual, visitarà el Palau dissabte, 6 d’octubre.