El Muntanyesa i el Guineueta han decidit fitxar jugadors per redreçar la situació a la Lliga de Primera Divisió Catalana.

Inici de temporada convuls

Els de la Prosperitat són un dels favorits per pujar a Tercera Divisió.

 Per contra, no han començat com esperaven. Només han sumat cinc punts en cinc jornades i després del canvi d’entrenador –Dani Andreu ha substituït la dupla Toni Pérez-Tato Burgada-, l’equip ara busca l’equilibri per començar a guanyar i pujar posicions a la Lliga.

La primera decisió ha estat fitxar dos jugadors veterans: Agustín Hernández, un defensa central, de 36 anys, que ha jugat, entre d’altres, al Sabadell i l’Alabès. La segona incorporació és la de Daniel Erencia, un altre defensa amb experiència, que ha estat al Terrassa, al Girona i a l’Sporting de Gijón.

Agustín Fernández quan jugava amb el CE Sabadell
Dani Erencia, defensant la samarreta del Terrassa

El preu del debut

En el grup 1 de Primera Catalana hi debuta l’EE Guineueta

.  És la primera vegada que juga en una categoria tan alta i està sent una experiència difícil. La vàlua dels rivals està contrarestant la il·lusió dels blau i grocs. La Guineueta només ha guanyat un partit dels cinc que ha jugat i es troba en posició de descens a Segona Catalana. Precisament d’aquesta categoria arriba el darrer reforç, el davanter Alex Bahamonde, que fins ara militava a la UDA Gramenet.

Alex Bahamonde, gols per a la Guineueta