Griezmann va negociar comissions

El francès Antoine Griezmann ha estat l’estrella de la primera victòria del Barça a la Lliga. Dos gols del davanter, un de Carles Pérez, un de Jordi Alba i un altre d’Arturo Vidal han servit per sumar els 3 punts i que l’equip entrenat per Ernesto Valverde s’oblidés de les baixes a la davantera.

Una davantera inèdita

El Barça ha estrenat una davantera inèdita amb Griezmann, Carles Pérez i Rafinha. Tot i el bon inici el Betis s’ha avançat en el minut 15 amb un gol de Fekir. Abans del descans, però, Griezmann ha empatat el partit. En la segona part, el Barça no ha perdonat i ha sentenciat amb bon joc i gols. Griezmann ha fet el 2 a 1 amb un gran gol i Carles Pérez ha marcat el 3 a 1 de la tranquil·litat. En el minut 60, Jordi Alba ha sentenciat amb el 4 a 1 i Arturo Vidal ha fet el cinquè en el 77. El Betis ha tancat el definitiu 5 a 2 amb un gran xut de Loren. Una golejada balsàmica després de la derrota a San Mamés en la primera jornada de Lliga.

fc barcelona

Debuts d’Ansu Fati i Firpo

En el partit ha debutat el jove extrem de 16 anys del juvenil Ansu Fati i s’ha convertit en el segon jugador més jove en debutar en tota la història del Barça. També ho ha fet el lateral fitxat del Betis Junior Firpo que ha jugat contra el seu equip anterior.