El filial blanc-i-blau ha arrencat la Lliga de la millor manera possible després de vèncer l’Andorra per 2-0 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Després d’un inici dubitatiu, l’Espanyol B ha agafat el timó del matx i ha dominat el joc en tot moment. Max i Moha han estat els autors dels gols, que han valgut a l’equip de José Aurelio Gay per sumar els primer tres punts.

L’Espanyol B, de menys a més

El partit ha començat amb una bona oportunitat per a l’Andorra. Musa ha fet una incursió per l’esquerra i, a molta velocitat, s’ha plantat tot sol davant Adri López, però el seu xut ha marxat fregant el pal. L’Espanyol B ha tingut la primera oportunitat al minut 24, quan una centrada de Moha ha estat refusada per Bessone al travesser de la seva pròpia porteria. El joc dels locals ha anat clarament a millor a mesura que s’acostava el descans. Nacho ha estat a punt d’obrir el marcador en l’última ocasió del primer temps amb una rematada de cap que ha refusat la defensa quan es dirigia a porteria.

Max i Moha certifiquen el triomf

L’equip de José Aurelio Gay ha mantingut el bon nivell dels darrers minuts del primer temps durant la represa. Víctor Gómez ha protagonitzat la primera ocasió del segon temps, arribant a la línia de fons amb una gran jugada individual, però la seva passada de la mort no ha trobat rematador. Al minut 55, l’Espanyol B s’ha avançat al marcador per mitjà de Max Marcet, que ha batut Nico Ratti per baix en una jugada d’un contra un. Poc després, l’àrbitre ha assenyalat un penal sobre Moha que el mateix jugador s’ha encarregat de transformar per encarrilar el primer triomf de la temporada per als blanc-i-blaus.