Les escapulades s’han imposat al Nou Sardenya amb el contundent resultat de 5 a 2 al filial blanc-i-blau. Tot i que el domini de la possessió ha estat de l’Espanyol B, l’Europa ha estat capaç de tenir l’experiència i la contundència per dominar les àrees, que finalment li ha permès a l’equip local imposar-se en el resultat i aixecar el tercer Trofeu Vila de Gràcia, el qual l’equip masculí també va aixecar.

Gols no, golassos

La matinal al Nou Sardenya ha començat molt animada. En la primera jugada d’atac de les locals, les de Fran Güells s’han avançat al marcador en el minut 2 de partit amb un gol de Maria Abad. Les periques hi han volgut reaccionar, i han creat algunes jugades de perill amb jugades individuals d’Ari Sánchez i Kenny, però els ha faltat encert de cara a porteria.

L’Europa ha estat el cas contrari a les visitants, perquè a través d’una falta força escurada a la banda esquerra, Pili Porta ha fet un autèntic golàs netejant l’escaire de la porteria del Nou Sardenya. Per posar la cirereta a la primera part, en el minut 42, Montse ha signat una perfecta volea per fer el tercer per a les locals. L’Espanyol, en el 44, s’ha rebel·lat en el marcador, amb una gran jugada individual de Kenny per fer el 3 a 1 abans del descans.

Sentència escapulada en l’afegit

La segona part ha començat molt més igualada. L’Espanyol B, que encara tenia esperances de remuntar el partit, ha insistit a trobar el gol des de l’inici dels últims 45 minuts. Ari Sánchez ha retallat distàncies amb una notable jugada personal que amb la puntera feia el 3 a 2.

L’Europa ha sabut patir el setge de les visitants pels instants finals liquidar el matx. En el minut 90, Claudia ha fet el 4 a 2 des d’un bon llançament de falta des de la frontal, i en una contra amb l’Espanyol totalment desesperat buscant l’empat, Maria ha tornat a marcar per tancar el marcador amb el definitiu 5 a 2.