El Barça B ha iniciat el campionat de Lliga amb bon peu. Els blaugrana s’han imposat al Badalona 0 a 2 amb gols d’Abel Ruiz i Saverio. El conjunt de García Pimienta s’ha mostrat molt sòlid en defensa en tots els compassos del partit.

Efectivitat màxima

Tres minuts ha necessitat el Barça B per posar-se per davant a Badalona. En l’única rematada a porteria dels blaugrana, ha arribat el gol d’Abel Ruiz després de rematar de primeres una gran centrada lateral, i ha situat així el 0 a 1 a l’electrònic. Amb el pas dels minuts, el Badalona ha anat guanyant metres però sense crear ocasions clares de perill. En el minut 29 ha estat a punt d’arribar l’empat badaloní després d’una errada del porter blaugrana, però el mateix Sergi Puig ha evitat el gol local amb una gran aturada. El final de la primera meitat ha estat marcat per les imprecisions de tots dos conjunts. Finalment, s’ha arribat al descans amb el resultat de 0 a 1 favorable als blaugrana.

Sense canvis al marcador

A la represa, el Barça B ha sortit decidit a ampliar el marcador per evitar sorpreses. Al minut 52, Riqui Puig ha fet lluir Morales en un gran rematada des de la frontal de l’àrea. El Badalona ha intentat empatar el matx amb un servei de falta directa d’Abel, que ha blocat Sergi Puig sense problemes. L’ocasió més clara, però, ha estat un xut de Sindi que ha marxat fregant l’escaire blaugrana. La resposta dels blaugrana no s’ha fet esperar. Abel Ruiz ha estat a punt de situar el 0 a 2 després d’una centrada que s’ha enverinat i que Morales ha acabat traient sobre la línia de gol. La jugada del partit l’ha protagonitzat Riqui Puig. La perla blaugrana ha signat una jugada de videojoc, tot i que la seva vaselina ha marxat fregant el travesser. Finalment, en el darrer minut de partit, Saverio ha situat el 0 a 2 en un contraatac molt ben definit pel davanter blaugrana.