El Barça ha guanyat la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid per 7 a 0 i s’ha tret l’espina clavada la temporada passada, en què les matalasseres les van eliminar a les semifinals. Aquest cop ho ha fet golejant les madrilenyes en un partit que ha quedat sentenciat a la mitja hora de partit. Les blaugrana aconsegueixen el primer títol de la temporada, el segon d’aquesta curta competició, de la qual només s’han jugat tres edicions amb aquest format.

Vendaval blaugrana que sentencia el partit

Domini blaugrana des d’un bon inici, tot i que l‘Atlètic de Madrid s’ha defensat en bloc i ha evitat el gols durant els primers 15 minuts. Un miratge, ja que al minut 16, ha arribat el primer. L’ha fet Ingrid Engen, després d’aprofitar un rebuig de la portera matalassera a un remat de Rolfo, que havia aprofitat una bona centrada de Jenni Hermoso. Amb la llauna oberta, al minut 24, un xut de falta magistral de Graham Hansen ha entrat per l’escaire de la porteria matalassera i ha significat el 2 a 0. Tres minuts després el vendaval ja era imparable. Una triangulació espectacular entre Patri, Rolfo i Graham Hansen ha acabat amb el gol de la noruega. El tercer en menys de mitja hora. El partit ha arribat a la mitja part amb la final pràcticament sentenciada. Possessió del 76 % per al Barça en els primers 45 minuts.

Inici demolidor de la segona part

La segona meitat ha començat com ha acabat la primera, i al minut 2 Fridolina Rolfo ha fet el quart gol del partit. La jugadora ha fet sis dianes en Lliga, tres en Champions i ara aquest a la Supercopa. Dos minuts després, la seva compatriota Graham Hansen, ha fet un triplet en rematar de cap una bona centrada. 5 a 0 al minut 5 de la segona meitat. Amb aquest resultat, Jonatan Giráldez ha pogut donar descans a Alexia Putellas, que ha estat substituïda al minut 20. Han entrat al camp Leila, Oshoala i Andrea Pereira per Rolfo, Putellas i Jana Fernández. A les acaballes del partit, Lieke Martens ha fet dos gols, al minut 85 i al 90. El colofó final a una golejada que val un títol.

Graham Hansen, MVP de la final

Amb el seu hattrick, ha estat declarada la millor jugadora del partit:

Virginia Torrecilla torna a jugar

Al minut 40 de la segona part, ha arribat la millor notícia del partit. Ha entrat al terreny de joc Virginia Torrecilla. La jugadora de l’Atlètic de Madrid va ser operada d’un tumor cerebral el maig del 2020 i avui ha pogut tornar a disputar uns quants minuts de l’enfrontament.