Víctor Font
sialfutur.cat

Víctor Font també va ser víctima de campanyes de desprestigi i atac, segons ha destapat el cas Bartogate, investigat pels Mossos i publicat per ‘El Periódico. El llavors precandidat a la presidència del Barça va rebre atacs a les xarxes socials orquestrats per l’ex director general del Barça, i mà dreta de Bartomeu, Òscar Grau.

“Apretem contra Víctor Font”

El maig del 2020 va sortir una notícia en que l’empresa que Víctor Font havia proposat per realitzar el vot electrònic a les eleccions del Barça havia fet fallida. Segons publica ‘El Periódico‘, el llavors CEO del Barça, Òscar Grau, va passar la notícia a grups de WhatsApp amb membres de l’equip de comunicació i va escriure: “Pressionem a sac per desprestigiar Víctor Font”. I repeteix: “Pressionem: gasss”. Abans, Grau ja li havia enviat la notícia a Pere Jansà, responsable de l’àrea social, que va respondre: “Bon dia, Òscar. Sí, des de primera hora que estem amb aquest tema. Jo ha he fet una mica de feina a les xarxes”. Tot seguit li passa exemples de comptes com VinagreFCB o Lego Messi amb missatges fent mofa de Víctor Font.

No és el primer cop que apareixia el nom de Víctor Font en informes dels Mossos d’Esquadra. En el marc de la investigació del Bartogate, i en informes sobre el grup Nicestream, els investigadors ja van detectar, segons publica ‘El Periódico’, “una clara intenció de treballar les xarxes contra un possible candidat a la presidència del FC Barcelona”, perquè tingui una “repercussió negativa” contra la seva candidatura.