bartomeu messi pique

Els Mossos d’Esquadra veuen indicis que les filtracions dels contractes de Leo Messi i Gerard Piqué amb el Barça es van fer des de dins de la directiva de Josep Maria Bartomeu. Segons ha avançat Sique Rodríguez, de la Cadena SER, la investigació dels Mossos apunta directament l’exdirector general del Barça, Òscar Grau, i l’excap dels serveis jurídics, Roman Gomez Ponti. Aquest nou cas va vinculat a tota la investigació del Barçagate.

La policia catalana, segons revela la SER, hauria trobat converses de les quals es pot deduir que Gomez Ponti i Grau tenien intenció que es coneguessin els contractes de Messi i Piqué. Aquesta presumpta filtració al diari ‘El Mundo’, suposaria un delicte de revelació de secrets, que de moment no s’esta investigant dins la causa del ‘Barçagate’.

Insults greus contra Messi i Piqué

A les converses de Whatsapp entre els aleshores directius del Barça, inclòs Bartomeu, és on es planteja l’opció de publicar els contractes de Messi i Piqué. El 22 de març del 2020, Gómez Ponti valora emprendre “mesures radicals”, i suggereix que “no seria mala idea publicar els contractes milionaris del primer equip, perquè la gent els pugui repudiar públicament”. 

Leo Messi és qui més odi va rebre per part de Gomez Ponti, que va esciure aquest missatge sobre l’argentí: Barto, de veritat que es pot ser tan bona persona amb aquesta rata de cloaca? El club l’hi ha donat tot i ell s’ha dedicat a marcar una dictadura de fitxatges, traspassos i renovacions. A las xifres del seu contracte s’hi hauria d’afegir Pinto, la renovació de Suárez i la d’Alba. O la comissió de renovació de Fati (Rodrigo Messi agent? Però si no sap ni llegir i a sobre portava de soci un traficant de drogues).” Gómez Ponti també va titllar  d'”enano hormonado” a Leo Messi.