Chen Yansheng

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, a través dels mitjans del club ha volgut llançar un missatge a l’afició, després que s’hagi confirmat el descens a Segona Divisió de l’equip. És un missatge d’autocrítica per la gestió dels últims mesos i també d’esperança de cara al futur.

Chen Yansheng assumeix la responsabilitat

El president xinès deixa ben clar que “la major responsabilitat del mal resultat esportiu d’aquesta temporada és meva”. Un cop assumida la responsabilitat, Chen Yansheng demana “disculpes a l’afició i el seguidors” i diu que han de fer “una profunda autocrítica i reflexió”. A partir d’aquí, el president comença a pensar en el futur i diu que “a través del treball dur, el Club tornarà a la màxima categoria, el lloc on per la seva història es mereix estar”.

Els aficionats blanc-i-blaus centren una part del discurs del president. Explica que “la vostra confiança, sentiment i orgull són la font d’energia i el motor perquè l’Espanyol segueixi endavant”. Chen Yansheng és clar quan diu que la temporada 2019-20 va començar amb un projecte il·lusionant, però que vist els resultats “hem fracassat i això és molt dolorós”. De totes maneres, el màxim mandatari blanc-i-blau diu que “no hem de perdre l’esperança i la il·lusió”. En la part positiva recorda que “disposem una bona situació financera i de grans actius”, com són l’estadi, la Ciutat Esportiva, el futbol base i per “sobretot, el nostre millor actiu, la nostra afició, que serà determinant per tornar a aconseguir èxits”. L’objectiu és “tornar amb un Espanyol molt més fort”.