El play-off d’ascens a Segona Divisió B ha estat presentat a l’Estadi Municipal de Badalona, lloc on es disputaran les semifinals (18 i 19 de juliol) i la final (25 de juliol) en la qual es decidirà quin equip pujarà de categoria la pròxima temporada. Els quatre equips que hi participaran: CE l’Hospitalet, Terrassa FC, CE Europa i UE Sant Andreu han estat representats pels seus presidents i els capitans de cada equip.

Ganes de play-off

Durant l’acte de presentació, que ha comptat amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, les paraules de tots els participants han tingut un denominador comú, les ganes i la il·lusió que tenen jugadors i directius perquè arribi el dia 18. El capità de la UE Sant Andreu, José Antonio Llamas, ha afirmat que “fa molts anys que juguem amb l’Hospitalet i ens coneixem molt. Tenim moltes ganes de batre el primer classificat. Hi haurà molta competitivitat i crec que tots els equips estem amb moltíssimes ganes que arribi aquell cap de setmana”.
Un discurs semblant al del jugador quadribarrat ha tingut el capità de l’Europa, Àlex Cano. Per al defensa, “som quatre equips que ens coneixem a la perfecció. Som molts anys que anem competint i nosaltres al club ja són 26 anys que no pugem a Segona B i crec que ja ens va tocant”.
Els rivals del Sant Andreu i de l’Europa (l’Hospitalet i Terrassa, respectivament) també han estat presents a l’acte. En el cas del conjunt de Jonathan Risueño, el capità Cristian Gómez considera que “el fet de quedar primers ha estat molt bé, però ara cal eliminar el Sant Andreu perquè ara arriba l’important”. Pel que fa al Terrassa, el porter i capità José Ortega ha afirmat que “ens hem preparat molt bé. Només queda una setmana i tenim moltes ganes d’aconseguir l’ascens”.

La bruixa del Sant Andreu

El moment simpàtic de la presentació ha estat quan el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, ha reconegut que han anat a veure una bruixa per veure si aconseguiran l’ascens. Davant la resposta positiva d’aquesta, el president de l’Europa, Víctor Martínez, ha afirmat no creure en elles.