Espanyol

L’Espanyol ha sumat la primera victòria a la Lliga, després d’imposar-se per 2 a 0 al Racing de Santander. Pere Milla i Martin Braithwaite han estat els golejadors en un Stage Front Stadium amb les graderies buides a causa de la sanció pels incidents en el derbi de la temporada passada. Els blanc-i-blaus han tingut estones de bon joc, però, en certs moments també han patit davant els càntabres.

Pere Milla inaugura el marcador

El partit ha començat de la millor manera possible per als interesos dels blanc-i-blaus, ja que en el minut 6 Pere Milla, el primer fitxatge de l’Espanyol d’aquesta temporada, ha inaugurat el marcador a la sortida d’un córner. Els de Luis García han dominat àmpliament en els primers instants i Martin Braithwaite hauria pogut fer el segon. El Racing ha reaccionat i s’ha apropat a la porteria de Pacheco i això ha fet que el partit s’igualés. En el tram final de la primera part els càntabres han generat diverses jugades de perill. L’Espanyol molt imprecís ha patit per mantenir el resultat. Primer l’àrbitre ha anul·lat un gol a Mantilla per fora de joc i després Vicente sol davant Pacheco no ha encertat entre els tres pals.

Braithwaite tanca la victòria

A la segona part Luis García ha introduït tres canvis Keidi, Jofre i Omar han entrat en el lloc d’Óscar Gil, Lazo i Edu Expósito i l’Espanyol ha dominat els primers minuts. Els blanc-i-blaus han encarrilat la victòria en el minut 68, quan Martin Braithwaite en el segon pal ha fet el 2 a 0. Amb el vent a favor l’Espanyol s’ha trobat còmode i ha aprofitat els espais que ha deixat la defensa del Racing per generar ocasions. Ja en temps afegit ha tornat a aparèixer Pacheco per evitar el gol del Racing.