L’Europa ha perdut per 1 a 2 contra el Numància al Nou Sardenya. Els escapulats rebien l’equip sorià amb la necessitat de sumar els tres punts per mantenir vives les pocions de permanència. El Numància fa 15 partits que no coneix la derrota (l’últim que va ser capaç de guanyar-lo és precisament l’Europa) i és l’equip menys golejat de la Lliga.

Abans de l’inici del partit, Àlex Cano ha rebut una samarreta commemorativa amb el 403 al darrere, el nombre de partits amb els quals es va convertir en el jugador que més n’ha disputat amb el club.

Bona primera part dels escapulats

El Numància ha sortit amb un pla de partit clar i ha gaudit d’uns primers minuts amb molta presència al camp local. Després d’una sortida de córner favorable a l’Europa, Adri Crespo ha rematat en pròpia porteria per posar l’1 a 0 al marcador. Després de l’error del Numància, el matx s’ha començat a animar, amb arribades clares per a tots dos equips. El partit ha contrastat amb el de la setmana passada, en el qual l’Europa amb prou feines va aconseguir arribar a la porteria del Brea. Al 23, després d’una gran aturada de Sergio en la sortida d’un córner, el Numància ha pogut empatar el partit, però el col·legiat ha anul·lat el gol per fora de joc. La igualtat al marcador ha arribat després d’una falta directa des de fora de l’àrea picada per Agüero, que ha entrat a la porteria de Sergio. Durant els darrers compassos els locals han perdut el cert domini de què havien gaudit durant un bon tros de la primera part.

A l’Europa se li compliquen les coses

La segona part ha començat totalment contrària als interessos dels escapulats. El Numància els ha obligat a tancar-se al seu camp durant bona part dels primers minuts del segon temps. Juampa ha engaltat a l’aire un rebot per fer el gol que ha avançat els visitants. La tensió s’ha notat durant la resta del partit, amb dos equips molt intensos que han obligat l’àrbitre a intervenir. El Numància s’ha emportat els tres punts amb un 2 a 1 al marcador final.