Linense Barça B Abde
@FCBarcelonaB

El Barça B s’ha emportat els tres punts del camp del Linense en un partit que perdia al minut 85. Peque ha empatat a les acaballes i Ferran Jutglà, a l’últim segon de l’afegit, ha fet el segon des del punt de penal. Els andalusos s’havien avançat mitjançant Víctor Mena. Amb aquest triomf, el Barça B segueix la ratxa i encadena tres victòries.

El Linense s’avança al marcador

Sergi Barjuan ha optat per un triplet format per Jutglà, Fabio Blanco i Abde, el primer a generar perill. L’extrem marroquí s’ha quedat sol davant el porter després d’una gran passada de Matheus, però Nacho Miras ha sortit molt ràpid i no li ha permès definir bé. Els locals no han arribat a l’àrea blaugrana fins al minut 20, però la seva efectivitat ha estat màxima. Víctor Mena no ha desaprofitat l’assistència de Loren i ha afusellat Arnau Tenas per fer el 0 a 1. El Barça B ha seguit amb el control del joc, però sense posar en dificultats la porteria del Linense. Els andalusos, en canvi, ha tingut el segon a tocar quan, al minut 37, Gerard Oliva s’ha trobat una pilota solta dins l’àrea que no ha estat gol gràcies a una gran intervenció d’Arnau Tenas.

Peque salva un punt a les acaballes

El Linense ha portat el joc cap al terreny que més l’interessava i ha lligat de mans un Barça B que no ha pogut apropar-se amb claredat a l’àrea andalusa. Ferran Jutglà, al 61, ho ha intentat amb un xut llunyà que Nacho Miras ha enviat a córner. El partit s’ha tornat ensopit i no ha passat gaire cosa fins als últims minuts. Jordi Escobar al 85 ha obligat Nacho Miras a lluir-se en l’ocasió més clara del filial. Ha estat el preludi de l’empat de Peque al minut 86, després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. El gol ha donat embranzida als culers, que han trobat el premi a l’últim segon de l’afegit. L’àrbitre ha xiulat penal per falta sobre Peque i Ferran Jutglà ha agafat la responsabilitat. El davanter no ha fallat i amb el seu vuitè gol en 10 partits ha culminat la remuntada blaugrana.