L’Europa ha empatat 0 contra el Brea en un partit en el qual les bones ocasions no han arribat fins a la segona part. Els graciencs visitaven la casa del Brea amb la necessitat de puntuar, i així mantenen encara ben vives les opcions de permanència.

Primers minuts ensopits

Primera part molt monòtona al Municipal de Piedrabuena. El Brea ha tingut les primeres oportunitats d’aproximar-se a la porteria defensada per Sergio gràcies a diversos córners, però en cap ocasió han creat un perill significatiu. Quan ens aproximàvem a la mitja hora, Reina ha centrat una pilota que ha rematat el capità dels dels graciencs, Àlex Cano, però el porter local l’ha atrapat sense cap problema. Álvaro Cano ha tingut una bona oportunitat per avançar els locals al marcador, però Sergio ha blocat sense problema. Al descans, el resultat era de 0 a 0.

Petit canvi en l’esperit del partit

El partit s’ha animat a la segona part. Tot just començar, una mà de Lázaro, el porter local, ha evitat el que hauria pogut suposar el primer gol de l’Europa. Al minut 17, una entrada de Mendi sobre un Ricky Vidal que se n’anava sol, ha acabat amb el jugador del Brea expulsat. David Jiménez ha aprofitat aquesta falta per col·locar la pilota a l’escaire de la porteria local, però Lázaro ha volat per evitar el gol de l’Europa. Després de les ocasions de l’Europa, el Brea ha tingut la seva oportunitat d’avançar-se al marcador gràcies a un penal, però Sergio ha endevinat les intencions de De la Mata i l’ha aturat. Just abans d’entrar en temps afegit, els graciencs han tingut una nova ocasió, però el porter local l’ha atrapat. El partit ha acabat amb un empat sense gols (0 a 0).