L’Europa s’ha imposat per un ajustat 1 a 0 al Granollers en el partit de la quarta jornada de la Lliga Elit. El filial escapulat ha gaudit de moltes ocasions per marcar, però el porter del Granollers Souleiman ho ha aturat gairebé tot. Això sí, no ha pogut fer res amb la rematada de Buba, a la segona part, i que ha estat l’únic gol del partit. la primera part sense gols, però moltes ocasions escapulades.

Sense gols a la primera part

Les primeres ocasions de gol han estat per als jugadors del filial escapulat. Adnane Ghailan ha avisat al primer minut de partit amb un xut que s’ha estavellat al pal de la porteria de Souleiman. L’ensurt ha fet reaccionar el Granollers i Roc Bancells ha fet lluir Pol Cordero en un magistral llançament de falta.

Però com dèiem, les ocasions de la primera part han estat escapulades i les han tingudes Adnane i Julen amb un xut de falta, al minut 21 de partit. A la mitja hora, el filial escapulat ha tingut una triple ocasió amb xuts de Marcel, Julen i Adnane que no ha acabat dins de la porteria per ben poc. I dos minuts després, Adnane ha vist com Souleiman s’ha lluït per evitar el primer gol escapulat.

El gol, a la segona part

A la segona part, l’Europa ha tingut la millor ocasió per marcar. Ha estat des dels onze metres amb un penal que Pep Mateu ha fet sobre Sicu. L’encarregat de xutar-lo ha estat Adnane, però Souleiman ha aturat la pena màxima.

Pocs minuts després, el gol l’ha fet el Granollers. Però l’àrbitre ha anulat el gol de Master per fora de joc. El gol, que finalment sí que ha pujat, ha estat el de Buba al minut 78. El golejador escapulat ha aprofitat una assistència magnífica de Sergi per fer l’1 a 0.

Al minut 83, Buba ha tornat a gaudir d’una altra bona ocasió per marcar, però la seva rematada l’ha tret Souleiman amb el peu.

L’última ocasió del partit ha estat per al Granollers. Seidou amb la cama esquerra ha xutat al travesser de la porteria de Cordero. Al final, victòria del filial de l’Europa per 1 a 0.