Primera jornada Women's Champions League waterpolo amb mediterrani i sant andreu

El Club Esportiu Mediterrani ha començat amb derrota la seva participació a la fase de grups de la Women’s Champions League. Les santsenques han perdut davant el Vouliagmeni, actuals campiones de la Lliga grega, per 14 a 9.

El Mediterrani aguanta el primer quart

El debut de les jugadores de Marian Díaz no ha pogut acabar amb victòria. I això que el Mediterrani s’ha imposat en el primer quart al Vouliagmeni per 3 a 4. Un parcial, però, que ha canviat radicalment en el segon període. Un parcial de 5 a 0 per a les gregues ha fet que el partit arribés al descans amb un còmode 8 a 4 per al conjunt de Kyriaki Liosi.

A la represa, el Mediterrani no ha pogut evitar la golejada. Un parcial de 3 a 0 en el tercer període, amb dos gols d’Athina Dimitra Giannopoulou ha fet que les santsenques hagin arribat a l’últim quart amb un marcador desfavorable d’11 a 4. Un marcador que han pogut maquillar fins al definitiu 14 a 9.