Prèvia Euro Cup per a Mediterrani i Barcelona
@SergiCrespi

El CE Mediterrani i el CN Barcelona disputaran el pròxim 27 de febrer, el partit d’anada dels vuitens de final de l’Eurocup de waterpolo. El conjunt de Jahzeel Martínez s’enfrontarà amb el Sabadell, mentre que el CN Barcelona ho farà contra el Mladost Zagreb.

De la Lliga, a l’Eurocup

L’eliminatòria entre el CE Mediterrani i el CN Sabadell (dissabte, 27 de febrer a les 13.45 h) enfronta dos equips que es coneixen molt. Això sí, aquesta temporada encara no s’han vist les cares, ja que santsencs i vallesans han quedat enquadrats en grups diferents a la primera fase de la Divisió d’Honor masculina. En canvi, sí que s’enfrontaran entre si en la disputa del títol, ja que els dos equips s’han classificat en el grup C.

Ens coneixem molt i tot es decidirà per detalls. ”
Jahzeel Martínez, entrenador del CE Mediterrani

El Barcelona, contra un rival complicat

El Club Natació Barcelona se les haurà contra el Mladost Zagreb, aquest dissabte, 27 de febrer, a les 16.45 h. El conjunt croat és un dels històrics del waterpolo europeu que ha guanyat la Copa d’Europa en set ocasions. El conjunt de Zoran Bajic és el segon classificat de la lliga croata.

L’equip de Víctor González, a més, haurà de disputar el partit d’anada lluny de la seva piscina. El conjunt mariner està sancionat per la LEN pels incidents de l’últim partit que va disputar i ha de jugar el seu partit com a local a més de 100 quilòmetres de la Nova Escullera. Els mariners jugaran a la piscina de Sant Ponç del GEiEG.

Ens agradaria més jugar a la Nova Escullera.”
Víctor González, entrenador del CN Barcelona