Sants

El Sants rebrà aquest dijous al vespre, a partir de les 20 h, la visita de la Grama a l’Energia. El partit corresponent a la quinzena jornada es va ajornar a causa de la covid-19. Els santsencs intentaran aconseguir la victòria i, així, deixar l’últim lloc de la classificació.

El Sants té una motivació extra

El Sants arriba al partit després de tres derrotes consecutives contra el Girona B, el Granollers i el Cerdanyola. Per tant, la dinàmica dels de Tito Lossio no és la millor possible, però davant la Grama tenen la motivació d’intentar deixar de ser el cuer del subgrup B de la Tercera Divisió. Amb un empat contra els de Santa Coloma en tindrien prou per abandonar aquesta posició, ja que avançarien el Banyoles i empatarien amb 12 punts amb l’Horta. Si són capaços de superar la Grama, els santsencs també superaran els hortencs. Per tant, motivació extra per fer un pas endavant i canviar la dinàmica negativa de les últimes setmanes.

La Grama, en dinàmica positiva

La Grama, en canvi, arriba a l’Energia carregat de moral. Encadena quatre jornades sense perdre i en les dues últimes ha sumat els sis punts en joc. Això ha fet que ara mateix sigui setè a la classificació i amb possibilitats d’escalar fins al cinquè lloc, a només dos punts de la tercera posició. Per tant, el Sants tindrà davant un rival complicat, que arriba en la seva millor ratxa de la temporada.