El davanter de l’Espanyol, Raúl de Tomás, és el pitxitxi de l’equip amb 15 gols. El futbolista, per tant, és una de les peces fonamentals de l’equip aquesta temporada. Per exemple, el cap de setmana passat un gol seu va significar la victòria per la mínima contra el Sabadell.

Raúl de Tomás i l’objectiu de l’ascens

El jugador, aquest dimecres, ha deixat ben clar que “intentaré marcar més gols”. De fet, li agradaria superar la seva màxima fita golejadora en una temporada, que són 24 amb el Rayo Vallecano, però això tampoc no li treu la son. Posa per davant de la individualitat la col·lectivitat i ha assegurat que “em conformo amb els gols que tinc ara si aconseguim l’ascens”.

De Tomás ha afirmat que “estic molt còmode i molt content” a l’Espanyol. I que aquesta temporada, després del cop del descens de la passada, està “creixent”. El davanter ha explicat que la Segona Divisió és molt competida i igualada i que costarà aconseguir l’ascens, que és l’objectiu del curs. Ha dit que “les coses s’estan fent bé” i que està segur que “lluitaran fins al final” per tornar l’equip a Primera.