Aquesta vegada el protagonisme va ser per a Asisat Oshoala i per a Maria “Mapi” León. Totes dues van fer un partit excels al camp del Montpeller que es va saldar amb la tercera victòria de les culers en pretemporada. La setmana passada van superar Olimpique de Marsella per 5 a 0 i van tornar a golejar, aquest cop l’Arsenal a Londres per 2 a 5.  El partit contra el Montpeller va acabar amb només un gol al marcador (Oshoala, minut 6) però tots dos equips van tenir ocasions per aconseguir-ne algun més.

Joc directe

El Barça va ser un equip sòlid en defensa que va provar un joc molt més directe del que és habitual. La jugada en què Mapi León envia la pilota en llarg al camp contrari i Oshoala arrenca a còrrer, agafa la pilota en velocitat, s’acosta a la porteria contrària i xuta, es va repetir diverses vegades.

Mapimbauer

La jugada defensiva estrella del matx va ser la que va fer l’aragonesa Mapi León. Al vídeo veureu que demostra la màxima sang freda possible, la qual cosa ve donada per la confiança cega que té en el seu joc de peus fins i tot dins de l’àrea, com és el cas, en què es desfà de les davanteres franceses i treu la pilota amb gran netedat i elegància.

Ara, la Copa Catalunya

El pròxim repte de les blaugrana serà la Copa Catalunya, que es jugarà a Palamós. Dijous (21 h), semifinal contra el Seagull de Badalona. La final d’aquesta 15a edició es disputarà dissabte (20.30), contra el guanyador del partit RCD Espanyol – AEM Lleida.