El Barça B ha empatat a 1 gol amb el Llagostera en l’última prova de pretemporada dels de García Pimienta. L’entrenador del filial blaugrana ha pogut disposar per primer cop d’alguns jugadors que havien fet la gira amb el primer equip, com Riqui Puig i Abel Ruiz. Aquest ha estat l’últim partit amistós abans de l’estrena a la Segona B al camp del Badalona.

Abe primer, Érik després

El japonès Hiroki Abe ha avançat el Barça B al minut 3 després d’una bona jugada individual. Ha estat el primer gol del jugador asiàtic amb la samarreta blaugrana. Però al quart d’hora, Érik Jiménez, que ja havia demostrat davant dels barcelonins Europa i Sant Andreu que és un corcó, ha empatat el matx. El davanter dels gironins ha estat més murri que el defensa i el porter i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els barcelonins han continuat portant el domini del joc i collant la porteria visitant però sense fortuna. La més clara ha estat per Araújo però el porter ha pogut desviar al pal la rematada de cap del central.

Molt control, poques ocasions

El guió no ha canviat a la represa i el Barça B ha intentat arribar a l’àrea del Llagostera mitjançant la circulació de la pilota. Monchu també ho ha provat a pilota aturada amb una falta que ha sortit molt a prop del pal. Les cames han començat a pesar més del compte i el partit ha perdut intensitat i ocasions fins que ha mort amb l’1 a 1. El proper partit del Barça ja serà en competició oficial. Concretament, l’estrena a la Segona B davant el Badalona.