El Muntanyesa ha caigut al Municipal Nou Barris contra la Grama en la seva presentació per 1 a 4. Ha estat el quart partit de pretemporada de l’equip que entrena Dani Andreu, que ha patit l’esforç de jugar dos dies consecutius.

La Grama, superior

Des de l’inici, l’equip visitant ha imposat la seva superioritat física i en el joc. Abans de la mitja hora de partit, la Grama ja manava per 0-2, amb dianes de Roger Peris i Rosillo.

El segon gol visitant va fer despertar la Monta, que mitjançant un golàs de Ion Vàzquez des de fora de l’àrea, va tornar a ficar-se al partit.

Rotacions i picabaralles

La segona part ha servit per donar descans a uns jugadors i oportunitats a d’altres. Els locals han intentat empatar el partit però l’eficàcia visitant ha eixamplat la diferència. Un gol de Rosillo, de vaselina, i un altre d’Èric Lòpez, per l’escaire, han sentenciat el partit a favor de l’equip colomenc.

La tensió i els comptes pendents han acabat amb una picabaralla fruit de la qual han estat expulsats dos jugadors, un de cada equip. Finalment, la Grama s’ha endut el partit amb contundència.

Presentació davant l’afició

Abans del partit, els aficionats groc-i-negres han pogut gaudir de la presentació del seu equip. Tots els jugadors de la plantilla han anat saltant al terreny de joc i rebent els aplaudiments dels seguidors. Entre els més aclamats, Santos, Josua, Pedro García i, per descomtat, Fernando Velillas, el fitxatge estrella de la temporada.

Sandor Martin ha fet el servei d’honor

El boxejador de Nou Barris, Sandor Martin, ha fet el servei d’honor de l’enfrontament. Sandor va guanyar aquest 27 de juliol el campionat d’Europa de pes superlleuger i la Monta l’ha volgut homenatjar.