Victòria important del RCD Espanyol B davant el Terol per 3 a 1. Els blanc-i-blaus han guanyat el líder en un bon partit del conjunt de Luis Blanco i encadenen la segona victòria consecutiva.

Primera part de l’Espanyol B

L’inici del partit no ha tingut un dominador clar. El líder, el Terol, es defensava bé i l’Espanyol B veia com els aragonesos tenien més possessió de la pilota en els minuts inicials. Tot ha canviat, però, al minut 18. Abde ha rematat de cap una centrada des de la banda que ha deixat clavat el porter Taliby.

L’Espanyol B dominava i gaudia de bones ocasions per fer el 2 a 0. Ho han estat a punt de fer al minut 40 amb un ràpid contraatac que Tali ha aconseguit rebutjar. Però el porter del conjunt mudèjar no ha pogut fer res, tres minuts abans del descans, amb Max Svensson, que ha fet el 2 a 0.

Més gols en el temps afegit

A la segona part, els aragonesos han buscat amb més insistència la porteria de Fortuño. Ho han fet, però, sense molt encert de cara als metres finals. No ho han pogut fer fins al temps afegit. Fernando ha rematat a la línia de gol una centrada de Taín després d’una bona jugada individual.

Poc ha durat l’alegria del Terol, ja que Mahicas, al minut 94, ha fet el 3 a 1 definitiu.