El Barça ha caigut davant el Terrassa per 0 a 2 en un partit poc intens. La derrota no permet a les barcelonines canviar la mala dinàmica que arrosseguen des que va començar la temporada.

La delicada posició del Barça

La segona fase de la Divisió d’Honor femenina ha començat amb el Barça en una situació extremadament crítica. El conjunt entrenat per Adrian Wilches és l’últim classificat, després de no haver aconseguit cap victòria ni cap empat. És l’únic equip que encara no ha aconseguit puntuar aquesta temporada.

El joc reflecteix la situació de l’equip

La dinàmica general del partit ha estat palpable des del primer minut. Les jugadores del Barça no han aconseguit tenir control de la pilota des que ha començat l’enfrontament. Tot i això, durant els primers minuts han arribat en un parell d’ocasions a la porteria rival, sense causar cap perill.

Durant el segon període, el Terrassa ha començat a tenir més possessió, però el poc encert cap a porta de tots dos equips ha allargat l’estrena del marcador. Al minut 11 del partit, les visitants han anotat el primer gol, després d’una jugada de penal córner transformat per Clara Pineda. El Barça ha incrementat el ritme una mica per intentar revertir la situació, però no han aconseguit fer entrar la pilota a la porteria.

El Terrassa sentencia l’enfrontament

Després del final de la primera part, en què el ritme ha estat més intens, el partit ha tornat a la dinàmica que ha regnat durant bona part del primer temps. Cap dels dos equips ha tingut oportunitats clares de fer variar el marcador i, en general, el període ha estat tranquil.

Res no ha canviat durant els últims minuts del partit. Tot i les instruccions constants de l’entrenador, les jugadores del Barça no han pogut fer gaire per salvar el partit. Quan quedaven sis minuts per acabar l’enfrontament, les locals han amenaçat la porteria rival gràcies a una jugadora que s’ha plantat sola davant la portera, però la poca efectivitat del conjunt ha continuat, i no ha aconseguit crear cap gran amenaça. Al minut següent, després d’una jugada de penal córner, les egarenques, gràcies a l’encert de Consuelo de las Heras, han aconseguit anotar i han posat el 0 a 2 definitiu al marcador.

Ara ja pensem en el play-off de descens.