El Barça B torna d’Andorra sense cap punt després de perdre 2 a 1. Els blaugrana han reaccionat tard i encadenen una nova derrota. L’equip de Sergi Barjuán només han aconseguit una victòria en les últimes 11 jornades.

L’Andorra, molt millor a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per a l’Andorra. Héctor Hevel, al minut 11, ha vist com el seu xut sortia fregant l’escaire de la porteria d’Arnau Tenas. Ha estat l’avís, ja que cinc minuts després unes mans d’Ndiaye han estat xiulades com a penal. Rubén Bover, des dels 11 metres, no ha perdonat i ha fet l’1 a 0.

L’equip de Sergi Barjuán ha quedat tocat i l’Andorra no ho ha desaprofitat. Al minut 25, i després que Rubén Bover hagi estat a punt de fer el segon, ha arribat el 2 a 0. Ivan Gil ha recuperat una pilota a la frontal i amb un xut fort ha fet el segon gol del conjunt d’Eder Sarabia. Amb l’avantatge de dos gols s’ha arribat al descans després que Dani Morer per a l’Andorra i Ferran Jutglà per al Barça B hagin tingut opcions de marcar.

El Barça B reacciona, però tard

A la segona part, l’Andorra ha continuat buscant la porteria d’Arnau Tenas. Ho ha fet amb ocasions de David Martín i Héctor Hevel que no han acabat en gol per manca d’encert.

El Barça B ha trigat a reaccionar. No ho ha fet fins al minut 75. Ferran Jutglà ha rebut una pilota a la frontal i, després de superar el defensor, ha batut Nico Ratti amb un xut que després de tocar el pal ha acabat en gol.