L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat el derbi mariner de waterpolo contra el Barcelona per 16 a 11. Un partit que el conjunt d’Elvis Fatovic ha dominat des d’un bon inici, tot i el marcador ajustat. Álvaro Granados i Alberto Munárriz han estat els màxims golejadors, amb quatre gols.

Domini del Barceloneta a la primera part

L’inici de l’Atlètic-Barceloneta no ha sorprès ningú. L’equip d’Elvis Fatovic ha començat dominant, a la piscina de Sant Sebastià, en el joc i en el marcador. El CN Barcelona ha sabut mantenir el nivell davant els primers de la lliga, i al final del primer període s’hi ha arribat amb un ajustat 3 a 2.

Durant l’inici del segon quart, el Barcelona ha tornat a empatar el partit amb un golàs de Mallarach, el seu segon gol en el partit d’avui. L’Atlètic-Barceloneta de mica en mica s’ha desenganxat al marcador i ha dominat amb claredat quan els jugadors han començat a sentir-se més còmodes. Al descans l’equip local guanyava 7-4.

Victòria dels locals en una segona part emocionant

Al tercert quart, els visitants s’han posat a només un gol. Semblava que el partit tornava a estar equilibrat i fins i tot que el Barcelona remuntava, fins que Álvaro Granados, de l’Atlètic-Barceloneta, ha marcat dos gols importants que mantenien l’equip amb una diferència còmoda.

En el darrer quart els dos equips han continuat en la mateixa línia. L’Atlètic Barceloneta ha mantingut l’avantatge, amb prudència i sense prendre riscos, mentre que el Barcelona ho ha intentat i ha donat emoció en els últims minuts, ja que ha assolit restar la diferència en el marcador en diverses ocasions. Finalment, els visitants no han pogut contrarestar el joc dels rivals i la diferència de gols ha estat notòria.

Què necessita el CN Barcelona per ser segon?

Al CN Barcelona li queda un partit ajornat contra el Sant Andreu a la piscina Pere Serrat i l‘última jornada a casa contra el Catalunya. Si guanya els dos partits, matemàticament és segon a la classificació i d’aquesta manera tindria el factor piscina a favor de cara a les semifinals pel títol de lliga.

El CN Sabadell no depèn d’ell mateix per ser segon. L’última jornada la jugarà a la piscina del Terrassa, on ha de guanyar i esperar que el Barcelona no ho faci els dos partits que li queden. Si perd o empata un partit, el Sabadell seria segon.