Tercera derrota consecutiva de l’Espanyol B. Els blanc-i-blaus han perdut davant el Vila-real B per 3 a 1 en un partit que els castellonencs han deixat decidit a la primera part.

El primer temps, per als groguets

L’Espanyol B ha arribat al Mini Estadi de Vila-real amb ganes de trencar la ratxa de dos partits seguits perduts. Però al minut 24, Simón Moreno ja ha aconseguit avançar els groguets. Amb l’1 a 0 en el marcador, el filial blanc-i-blau ha anat a buscar l’empat, però s’ha trobat amb el 2 a 0 aconseguit per Villa al minut 35.

Vila-real B - RCD Espanyol B

Després del descans, la sentència

L’equip de David Gallego ha marxat amb el 2 a 0 al descans i ha tingut poc temps per redreçar la situació. Al minut de la represa, Simón ha marcat un altre gol, amb la qual cosa el Vila-real ja tenia un marcador més que favorable. L’Espanyol B ha retallat distàncies amb el gol de penal de Bermejo, però el partit ha acabat amb el 3 a 1 definitiu.

La fitxa del partit

Villarreal CF B: Joan, Andrei, Quinti, Roger, Pepe, Ramon, Mario (Mesa, min 82), Akale (Fran, min 74), Simón (Nicola, min 68), Iván Martín i Villa. Entrenador: Miguel Álvarez.

RCD Espanyol B: Adri, Víctor, Carles, Iago, Lluís, Manchón, Doncel (Pau Salvans, min 49), Pol Lozano, Campuzano (Erik, min 69), Bermejo i Moha (Ferran, min 60). Entrenador: David Gallego.

Gols: 1-0 Simón (min 24); 2-0, Villa (min 35); 3-0, Simón (min 46) i 3-1, Bermejo (min 73).