L’Espanyol veu amb optimisme la continuïtat de Javi Puado. Així s’ha expressat José María Durán, conseller delegat del club blanc-i-blau. El del planter acaba contracte el 2022 i el club ja li va fer una oferta de renovació al febrer, però “no ha estat fins aconseguir l’ascens que no s’han dinamitzat les negociacionss”. De moment, Durán ha dit que no està fet però que totes dues parts “estan apropant posicions per poder arribar a un acord”.

Puado, una de les perles

Javi Puado és una de les perles de l’Espanyol i la bona temporada a Segona Divisió n’és un bon exemple. El debut amb la selecció espanyola en l’amistós contra Lituània, tot i que fos per la quarantena dels jugadors de l’absoluta, més la participació a l’Eurocopa sub-21 l’han convertit en un dels atractius d’aquest mercat d’estiu.

L’objectiu és mantenir-se”
José María Durán, conseller delegat de l’RCD Espanyol

Pocs canvis a la plantilla

Pel que fa al límit salarial, el club ja ha rebut la xifra amb la qual han de començar a treballar, tot i que encara no s’ha fet públic. D’aquesta manera poden saber amb quins jugadors poden comptar. Tot i això, el conseller delegat ha dit que “la intenció és inscriure tota la plantilla” i, a partir d’aquí, treballar.