Martin Braithwaite celebra gol contra l'Andorra

L’Espanyol no ha pogut superar l’Andorra a l’Stage Front Stadium i perd una oportunitat d’apropar-se al líder, el Leganés, i es queda a dos punts de l’ascens directe. Una primera meitat molt dolenta dels de Manolo González els ha condemnat i només han pogut sumar un punt dels tres en joc. Braithwaite ha empatat el gol d’Iván Gil i al final del partit hi ha hagut un penal no assenyalat a l’Espanyol que ha provocat la indignació entre els jugadors i els aficionats.

Un primer temps per oblidar

El primer temps de l’Espanyol ha estat per oblidar. Sense pressió, sense intensitat, sense esma. Els de Manolo González, que no era a la banqueta per las sanció de dos partits, han vist com l’Andorra els superava en tot. De fet, l’atac dels andorrans ha estat un malson per a la porteria defensada per Joan Garcia, que ha estat el millor del seu equip. Iván Gil, un dels més actius del conjunt dirigit per Ferran Costa, ha aconseguit fer el 0 a 1 en una jugada molt ben trenada al minut 29.

Empat espanyolista

L’esbroncada als vestidors del conjunt blanc-i-blau haurà estat de les que fan època. L’equip, que havia vist com Nico Melamed es lesionava a la primera meitat (i entrava Álvaro Aguado al camp), ha donat entrada a Gaston Valles i Pol Lozano. En pocs minuts s’ha vist que l’actitud dels jugadors era completament diferent. Al minut 53, Martin Braithwaite ha fet l’empat amb un xut ajustat després d’una passada d’Omar el Hilali. El danès ha estat a punt de capgirar el marcador, però el xut ha marxat al pal al 63. L’Espanyol ho ha intentat sense èxit i només ha pogut sumar un punt. Insuficient. Cal destacar que hi ha hagut un penal no assenyalat ja en el temps de descompte que ha provocat la indignació entre els aficionats i jugadors periquitos.