El Barça B ha fet un autèntic recital contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb gols de Dragoni, Vicky López, Alba Caño i un doblet de Júlia Bartel. Després d’una primera meitat molt insípida, el Barça ha despertat a la segona part per fer una golejada escandalosa i seguir lluitant pel títol de lliga. Amb la derrota, l’Espanyol s’haurà de conformar amb el tercer lloc i lluitar al play-off d’ascens si vol ser equip de Lliga F l’any vinent.

El partit també ha servit per veure el retorn d’Ona Baradad, lesionada des del principi de temporada per un trencament al lligament encreuat.

El Barça B desperta a la segona meitat

Tot ha succeït a la segona part. Després d’una primera meitat molt grisa sense ocasions ni xuts a porteria, el Barça B ha despertat just en sortir dels vestidors. En la primera jugada de la represa, Dragoni ha rebut una pilota a l’esquena de la defensa i ha mantingut el ritme per desfer-se de la portera i marcar a porteria buida. Un autèntic golàs de la joia italiana que ha donat aire a les blaugrana.

En la celebració del gol, Dragoni i Lucía Corrales han mostrat les samarretes de Martine Fenger, que s’ha trencat tíbia i peroné, i de Daniela Martínez, que s’ha trencat l’encreuat.

A partir del gol, el filial blaugrana ja s’ha quedat amb la pilota i no ha donat més opcions a l’Espanyol. Al minut 57, Vicky López s’ha tornat a plantar a l’àrea per superar la portera rival i posar el 2-0 en el marcador. La joveníssima estrella del Barça, que aquest dissabte va ser una de les millors en la desfeta del primer equip a Montjuïc, ha estat substituïda just després de marcar. Tot i els dos gols, el Barça B no ha parat d’atacar i tenir la pilota al camp contrari. A la mitja hora de la segona meitat, Alba Caño s’ha inventat un xut molt molt llunyà que ha anat per sobre de la portera blanc-i-blava.

La golejada no ha acabat aquí i les de Pol Belis han seguit fent mal a la ferida. Als pocs minuts del tercer gol, Júlia Bartel ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer el quart. La grada demanava el cinquè gol i un altre cop Bartel ha complert els desitjos dels espectadors. Un altre cop amb una pilota a terra de ningú a prop de Salvador, l’ha caçada la migcampista catalana per posar la maneta al marcador.