El RCD Espanyol B ha perdut davant l’AE Prat per 0 a 1 en el segon amistós de la pretemporada. Els blanc-i-blaus han vist com un gol de l’exescapulat Albert Martí decidia el matx al quart d’hora. És la segona derrota en dos enfrontaments dels homes de Luis Blanco.

Albert Martí, únic golejador del matx

El filial del conjunt periquito ha començat encaixant el primer gol al quart d’hora de partit. Albert Martí, exjugador de l’Europa, s’ha encarregat d’obrir el marcador. Després del descans, l’Espanyol B ha tingut una aproximació molt clara a la porteria rival amb la rematada de cap de Juan Camilo Becerra, que ha topat contra el travesser.

Les aproximacions dels blanc-i-blaus durant la segona meitat han estat més constants que en la primera, especialment cap al final del partit, però no han aconseguit arribar a generar prou perill per igualar el marcador.

L’AE Prat ha conservat la seguretat mostrada a la primera part i ha sabut defensar el marcador i emportar-se la victòria.

D’aquí, a la temporada oficial

Amb dues derrotes en els dos amistosos disputats en aquesta pretemporada, la primera contra el FC Andorra (3-1), els de Luis Blanco encara tindran sis partits més abans de començar la temporada oficial de la Segona RFEF, que començarà el primer cap de setmana de setembre.