L’Espanyol B ha tornat a guanyar després de dues jornades sense fer-ho i ho ha fet contra l’Eivissa Illes Pitiüses per 1 a 0. El conjunt balear no ha estat un rival fàcil perquè, tot i jugar amb 10 jugadors des del minut 38, ha aguantat més de 40 sense encaixar cap gol. Finalment, el filial espanyolista ha aconseguit el triomf gràcies a un gol de penal de Villahermosa.

Partit igualat i expulsió de Jaume Villar

El partit ha estat força igualat durant la primera mitja hora de joc. El filial espanyolista no ha estat gaire vertical, tot i que ho ha intentat, i l’Eivissa ha volgut tenir la pilota, però no ha creat gaire perill a la porteria local. El partit ha tingut un punt d’inflexió en el minut 38 quan Jaume Villar, exjugador de l’Espanyol B i del Sant Andreu, ha estat expulsat per targeta vermella directa. Començava un nou partit.

Domini espanyolista

L’Espanyol B ha passat a dominar l’enfrontament i ha començat a crear perill davant la porteria visitant. Els de Luis López han pogut avançar-se amb un xut al pal d’Abde en el minut 45.

A la segona meitat, la superioritat numèrica ha estat clau perquè el filial ha continuat amb el domini, tot i que s’ha trobat amb un Contreras molt efectiu que ha evitat el gol en més d’una ocasió. Quan no ha pogut fer res ha estat després del penal que ha comès l’Eivissa sobre el davanter espanyolista Kenneth. Villahermosa ha transformat la pena màxima al minut 79. L’Espanyol B havia fet el més difícil, marcar, i ha estat capaç de mantenir un resultat que li permet sumar la tercera victòria de la temporada.