La Magic Line de Sant Joan de Déu ha tornat a mostrar la vessant més solidària i participativa dels catalans. 10.500 persones han participat en alguna de les 37 rutes que s’han organitzat en aquesta novena edició. La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat un dels llocs de pas de la ruta Baix Llobregat: arquitectures i descobriments, i ha comptat amb la participació dels jugadors de la Fundació Barça Genuine.

La unió de tres “Joans”

La Magic Line SJD, que enguany ha arribat a la novena edició, ha ofert gairebé una quarantena de rutes amb diferents dificultats i accessibilitat diverses. Una, organitzada per l’Escola Utmar i per Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris, ha estat la ruta arquitectònica per Sant Joan Despí, San Just Desvern i Esplugues de Llobregat. D’aquesta manera, la ruta ha unit la proposta de Sant Joan de Déu, la Joan Gamper i la ciutat de Sant Joan Despí. Per tant, tres “Joans” han estat els protagonistes d’una de les rutes.

La ruta ha ofert la possibilitat de conèixer la Ciutat Esportiva Joan Gamper, del FC Barcelona, i poder veure de prop els tres equips Genuine que aquest any s’han sumat a la mobilització i que formen part de la Fundació del Barça.

Milers de persones i milers d’euros a la Magic Line

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu i que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar qui més ho necessita. I en aquesta novena edició ho ha fet amb la participació de 10.500 persones i una recaptació d’un 250.000 euros. Tots aquests diners aniran destinats a finançar projectes sanitaris i socials de Sant Joan de Déu.