El Sants ha aconseguit una victòria de prestigi al camp de l’Hospitalet per 2 gols a 3. Els de Tito Lossio han fet un dels millors partits de la temporada i no els ha pesat veure’s dues vegades per darrere al marcador. Després de dues jornades sense guanyar, el Sants ha tornat a aconseguir els tres punts i ho ha fet en un dels camps més difícils de Tercera.

Primera part espectacular

L’inici del matx ha estat trepidant. Al minut 2, l’Hospitalet ja s’havia avançat amb una diana de Joel Lasso, que ha aprofitat el refús d’Antonell a un xut de Baquero per avançar els riberencs. La resposta del Sants ha arribat mitjançant Favio Osorio. El davanter paraguaià ha enviat la pilota al fons de la xarxa al minut 8. El gol ha esperonat els barcelonins i Carmona ha obligat Nil a lluir-se per evitar l’1 a 2. El partit s’ha donat una petita treva, però sobre la mitja hora a tornat a embogir. Lasso ho ha provat un minut abans de tornar a encertar amb la xarxa, ara després d’una assistència de Ton Alcover. L’Hospi ha pogut fer el tercer des del punt de penal després d’unes mans, però Uri Antonell ha aturat el llançament de Joan Verdú al 41. Del possible 3 a 1 s’ha passat al 2 a 2 en un moment. Marc Rayo, al minut 43, ha aprofitat una pilota morta per tornar a igualar el marcador.

Marc Rayo s’emporta els tres punts cap a Sants

El Sants no en tenia prou i ha continuat dominat el joc a la represa. Els santsencs s’han instal·lat a camp rival i la persistència ha tingut premi. Marc Rayo s’ha avançat al marcador a la sortida d’un córner i ha fet el 2 a 3 amb una rematada de cap al minut 51. Tot i algunes arribades riberenques, el Sants no s’ha conformat a defensar el marcador i ha seguit collant l’Hospitalet. El joc per les bandes dels barcelonins ha estat a punt d’acabar amb el triplet de Marc Rayo, però Nil ha impedit la sentència. El Sants s’ha defensat a la perfecció i no ha patit ni amb l’expulsió d‘Iván Julián per doble groga al temps afegit. Victòria de prestigi.